lzoqtmnf

Roundy Residence / Miller Hull Partnership

first_img Roundy Residence / Miller Hull Partnership CopyAbout this officeMiller Hull PartnershipOfficeFollowProductSteel#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesSan JuanHousesUnited StatesPublished on August 05, 2011Cite: “Roundy Residence / Miller Hull Partnership” 05 Aug 2011. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPartitionsSkyfoldIntegrating Operable Walls in a SpaceGlass3MSafety Window Films in Associated Watch and Jewelry BuyersFaucetshansgroheKitchen Mixers – Talis MWindowsAir-LuxSliding Windows for High-Rise BuildingsSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – B-ClassGlassLAMILUXGlass Roof PR60Manuals & AdviceSikaFirestop SystemsMetal PanelsAmerican MetalcraftRainscreen – RS300Curtain WallsRabel Aluminium SystemsMinimal Curtain Wall – Rabel 35000 Slim Super ThermalWaste Containers / Recycling BinsPunto DesignLitter Bin – PapilonSound BoothsFramerySoundproof Phone Booths – Framery OneCarpetsnanimarquinaRugs – ShadeMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?Roundy Residence / The Miller Hull Partnership是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Save this picture!©  Benjamin Benschneider+ 17 Share Projects “COPY” Houses CopyHouses•San Juan, United States ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/156599/roundy-residence-the-miller-hull-partnership Clipboard Photographs:   Benjamin BenschneiderText description provided by the architects. Located in the San Juan Islands of Washington State, the 10 acre site contrasts between gently rolling fields that abruptly terminate in a 100-foot-high bluff that drops to the water’s edge below. The juxtaposition between these two conditions led to the architectural concept.Save this picture!©  Benjamin BenschneiderHigh westerly winds from the water blow against the bluff concentrating forces at the top. The house mediates this force by creating a wind break. Stretching along the bluff are the living areas, the entry porch and the garage. This north/south oriented wing is highly glazed to take advantage of the long range views over the bluff to the islands. Save this picture!©  Benjamin BenschneiderIn contrast, the private functions of the house, the bedrooms and guest rooms stretch east/west opening to protected garden areas and a terrace created on the leeward side. Doors open onto a south facing continuous porch with glazed roof. This area has been designed to take advantage of passive solar heating in the winter while providing shading during the summer months. Save this picture!©  Benjamin BenschneiderAt the juncture of the house is a two-story tower element which contains an art studio and office space. A solar hot water array on the roof provides domestic hot water and augments the hot water hydronic floor heating.Save this picture!©  Benjamin BenschneiderProject gallerySee allShow lessSt. Petersburg Pier Design Competition Announces Semi-finalistsArticlesTallinn Architecture Biennale: September 8-11, 2011Articles Share ArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/156599/roundy-residence-the-miller-hull-partnership Clipboard Architects: Miller Hull Partnership Photographs “COPY” Roundy Residence / Miller Hull PartnershipSave this projectSaveRoundy Residence / Miller Hull Partnership United Stateslast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *